Döntő napi beharangozó

2017. december 29., péntek 22:42
Eljött a december 30-a, és mint minden évben most is parázs küzdelmek, látványos megoldások, drámai végjátékok és sorsdöntő gólok után derül ki, hogy ki viheti haza a Tutti Gelati XVI. Real Team kupa serlegét.

Érdemes lesz már korán reggel kilátogatni a tornára, hiszen 8:00-tól két rutinos, összeszokott kispályás focit játszó együttes fog farkaszemet nézni egymással. A D csoport győzteseként a korábban Dream Team néven több alkalommal is döntő napra jutó Bárányos Zsolttal feláló Damasztor Kft. és a tornán korábban legtechnikásabb játékosnak megválasztott Bogáti Pétert is soraiban tudó Buga Team csapatai fognak összecsapni.
A középdöntők egyik slágermeccsének ígérkezik 8:30-tól az ötszörös bajnok Loki-játékosokkal felálló Grand Casino és a tornán 2004-ben győztes, tavaly ezüstéremig jutó Labonczfa-Szántó küzdelme.
9:00-tól lépnek pályára az Aramis SE-Mad Dogs és az Agroroll-Szertár Sportbolt csapatai. A budaörsi együttes eddig két alkalommal indult a kupánkon, mind a két alkalommal az elődöntőig jutottak és vélhetően ennél most sem adnák alább. A fiatal DVSC-nevelésű játékosokból álló ellenfelüknél külön érdemes lehet figyelni Bíró Péter szereplését, aki már a DVSC felnőtt csapatában is bemutatkozott.
A 9:30-kor kezdődő mérkőzés esélyese a Mezei-Vill-Jen-Zo Sport együttese lesz, de a futsalosoknak minden bizonnyal meg fogják nehezíteni a dolgukat a meglepetésre készülő FAG Hungary játékosai.
10:00-tól startoló párosításról már valószínű, hogy a későn ébredők sem szeretnének lemaradni, mert a döntőnek is beillő mérkőzésen a kétszeres címvédő, Holman Dáviddal és több NBI-es játékossal felálló  Viktor Security a 2013-as bajnok, 2014-ben döntőt játszó Mates Team alakulatával méri össze tudását.
Kiélezett küzdelemre lehet számítani 10:30-tól az E csoport győztesekeként továbbjutó szolnoki PFF-Szántó és a 3909 Mád csapatainak mérkőzésén is.
11:00-kor lép parkettre az A csoportot megnyerő, Dunaújvárosból érkező Karmacsi Autó-GBB és a házigazda Real Team FC.
A torna névadó szponzárának csapata a Tutti Gelati Kávézó 11:30-kor kíséreli meg a legjobb 9 közé jutást, ebben az újfehértói MB-Kandalló-Kratki állhatja útjukat.
Ebédiben pedig egy igazán ínyenc falatot szolgálunk fel a közönségnek, az Igor Bogdanoviccsal és Kerekes Zsomborral felálló Sunland Szolárium az utóbbi két hétben két pénzdíjas kispáylás tornát megnyerő, NBI-es és NBII-es spílerekből álló After gárdájával küzd meg a továbbjutásért.

Várunk minden kedves kilátogatót a helyszínen!
A tornát otthon figyelemmel kísérők pedig minden információt begyűjthetnek a honlapukon, illetve a facebook oldalunkon.

HOZZÁSZÓLÁSOK