November 23-tól már tudjuk fogadni a nevezéseket az idei megmérettetésre, nem kell mást tenni, csak letölteni a nevezési lapot és kitöltve elküldeni részünkre. Várjuk régi és új csapatok jelentkezését egyaránt, az eddig benevezett csapatok listáját pedig folyamatosan frissítjük. 

Az idén is szeretettel várunk Mindenkit, legyen az játékos, csapat, néző, szurkoló vagy egyszerűen csak a foci megszállottja. Az idén is készülünk sok újdonsággal, melyet folyamatosan fogunk nyilvánosságra hozni.

Várjuk Magyarország egyik legnépszerűbb és legszínvonalasabb teremtornájára a csapatok jelentkezését, a nevezési határidő december 8. !!!
Az idei torna előtt pár nappal megkerestek minket, hogy nem-e tudnánk segíteni valamilyen formában egy korábban Debrecenben nevelkedő labdarúgó gyógyulásához, aki sajnos nagyon komoly betegségben szenved. A fiatalembert Kiss Nándornak hívják, a DSI-ben kezdte a pályafutását, majd a DVSC-ben pallérozódott, később pedig elkerült a Puskás Akadémiához 1,5 évre. Az élet ezután visszasodorta ismét Debrecenbe és egy k...isebb kihagyás után a megyei bajnokságban védett, de 3 éve felhagyott a labdarúgással a civil élete miatt és ma már családfenntartóként kell tevékenykednie, mivel nap mint nap várja haza kislánya, aki idén februárban lesz 3 éves! Nándinál tavaly októberben diagnosztizáltak csontvelő rákot, a műtéten már túl van, januárban kezdődik a kemoterápiás kezelése. Valószínűleg most fogja vívni az élete legnagyobb harcát, de a legnagyobb motivációja a kislánya, akit mindennél jobban szeret. Több volt csapattársa, ismerőse csatlakozott a kezdeményezéshez dedikált egyedi és csapatmezeket felajánlva, amiket ezúton is nagyon köszönünk nekik. A teljes befolyt összeget szeretnénk Nándi gyógyulására és családja nyugodt életének biztosítására összegyűjteni, amihez most a TI segítségeteket kérnénk. A torna döntő napján a helyszínen bemutattunk 10 darab különböző mezt, amikre már ott érkeztek felajánlások és úgy döntöttünk hogy egy teljes hétig azaz 2019. január 6. vasárnap éjfélig lehet licitálni a mezekre. A felajánlott mezek a következőek: 1. dedikált Mezei-Vill csapatmez 2. Kanta József (MTK) mez 3. dedikált Szécsi Márk (DVSC) mez 4. dedikált Nyíregyháza csapatmez 5. dedikált Barna Szabolcs (DVSC) mez 6. dedikált Balmaz-Kamilla csapatmez 7. dedikált Varga Kevin (DVSC) mez 8. dedikált Újpest csapatmez 9. dedikált Sós Bence (Videoton) mez 10. Balogh Norbert (APOEL) mez.

Minden mez 5.000 FT értékről indult (a licit megtétele előtt, érdemes megnézni a kép alatt, melyik mez éppen hogy áll), a licitlépcső minimum +1000 Ft, melyet üzenetben lehet megtenni itt az oldalunkon (nem a kép alatt üzenve). Ha valaki ettől függetlenül úgy érzi, hogy szeretne segíteni bármilyen összeggel Nándin, az erre a célra nyitott számlaszámra megteheti: Számlatulajdonos: Kiss Sándor Bank: Otp Számlaszám: 11773133-00687135

A felajánlott összegeket folyamatosan frissítjük majd a képek alatt.

Minden megosztást és felajánlást nagyon szépen köszönünk!
Legsportszerűbb csapat: HL-Lab (Debrecen)
Legtehetslgesebb játékos: Kártik Bálint (Agroroll)
Legjobb védőjátékos: Nagy Péter (labonczfa-Szántó-Joma)
Legtechnikásabb játékos: Bogáti Péter (Buga Team)
Gólkirály: Máté János (Hotel Silver) 9 gól
Legjobb kapus: Barna László (Hungarotarg)
Legjobb mezőnyjátékos Sigér Ákos (Buga Team)
1. Hungarotarg (Debrecen)
2. Buga Team (Túrkeve)
3. Labonczfa-Szántó-Joma (Karcag)
4. Nuno Baráti Köre (Miskolc)
Tapogatózó játékkal kezdődött a döntő, amely során a Buga Team próbalta többet birtokolni a labdát, a Hungarotarg pedig a labdaszerzéseik utáni megndulásaikban bíztak. A 4. percben a debreceni csapat szabadrúgáshoz jutott 14-15 méterrel az ellenfél kapujától. Polgár Gábor állt a labda mögé és a sorfal mellett a rövid oldalba csavarta a labdát. 1-0 a Hungarotargnak! Ezután is hasonló mederben folyt a mérkőzés, a túrkeveiek keresték a rést a Hungarotarg védekezésében. Egy jól végigjátszott támadás után Bihari Dávid pontos lövéssel egyenlítette ki az állást. Nem sok volt már hátra az első félidőből, amikor ismét Hungarotarg magához ragadta a kezdeményezést és előnnyel mehettek a szünetre. 2-1 a Hungarotargnak! A fordulás után a Buga Team próbálta mozgósítani az összes maradék energiáját, Sigér Dávid és Öreglaki Norbert volt a csapat motorja, sok futással próbáltak helyzeteket teremteni. A második félidő derekán Bogáti Péter remek villanással egyenlítette ki az állást. A rendes játékidőben további találat már nem esett, így következhetett az aranygólos hosszabbítás! A ráadásból még csak egy perc telt el, amikor a Hungarotarg szöglethez jutott, a hosszúra átívelt labdát Fábri Dávid 12-13 méterről kapásból, a hosszú sarokba bombázta! Ez az elképesztően nagy gól eldöntötte a mérkőzést, a Tutti Gelati XVIII. Real Team kupa győztese a debreceni Hungarotarg csapata!
A karcagi Labonczfa-Szántó-Joma együttese szerezte meg a harmadik helyezést! A csalódott csapatok csatája fordulatos, gólgazdag mérkőzést hozott. A Nuno Baráti Köre elhúzott 2-0-ra, majd elkapta a meccs ritmusát a karcagi együttes és 3-2-re fordítani tudtak Irhás Ignácék. Berecz Zsolt gójával eldőlni látszott a bronzmérkőzés, de a miskolciak nem adták fel, szépítő találatuk után azonban már nem maradt esélyük az egyenlítésre, így a Labonczfa-Szántó-Joma nyerte a találkozót.
A Buga Team a döntő másik résztvevője! Két szabadrúgás gól eldöntötte a mérkőzést, hiszen Öreglaki Norbert és Reich Martin is pontrúgásból talált be. A szépítő találat megszerzése után a Nuno Baráti Köre vészkapussal próbálkozott, de Öreglaki Norbert üres kapuba is betalált, berúgva csapatát a döntőbe!
Látványos gólokat szerezve ütötte ki a Hungarotarg csapata a Labonczfa-Szántó-Joma együttesét. A három gólt szerző Polgár Gábor ollózó mozdulattal is betalált, így némi meglepetésre a debreceniek könnyed, 6-2-es győzelemmel jutottak be a XVIII. Real Team Kupa döntőjébe!
A Buga Team a negyedik elődöntős csapat! Bogáti Péter két góljával és Mohácsi Gábor találatával már 3-0-ra is vezetett a túrkebvei alakulat. Kicsit későn kezdett el hajrázni a Hotel Silver, két szépítő találatukkal is csak szorosabbá tudták tenni a mérkőzést. Ezzel kialakult a mésodik elődöntő párosítása is Nuno Baráti Köre - Buga Team.
Ismét aranygóllal dőlt el a továbbjutás! Úgy tűnt, hogy a Mates Team kontroll alatt tartja a Nuno Baráti Köre elleni negyeddöntőt, hiszen megszerezték a vezetést és elképzelhető volt, hogy stabil védekezésüknek köszönhetően meg is tudják tartani az előnyt. Nem így gondolta viszont Titkó Krisztián, aki 15 másodperccel a vége előtt döntetlenre mentette a találkozót. Az aranygólos szabály pedig a miskolciak továbbjutását eredményezte, Kovács Bence elődöntőbe rúgta csapatát.
1. oldal / 53