XVII. Real Team Kupa hamarosan...

A hagyományoknak megfelelően az idén is megrendezésre kerül Magyarország egyik legrangosabb kispályás labdarúgó eseménye, a XVII. Real Team Kupa a már jól megszokott időpontban, az év végén Debrecenben. A versenykiírás már letölthető!

Read more

Már lehet nevezni az idei tornára !!!

November 27.-től már tudjuk fogadni a nevezéseket az idei megmérettetésre, nem kell mást tenni, csak letölteni a nevezési lapot és kitöltve elküldeni részünkre. Várjuk régi és új csapatok jelentkezését egyaránt, az eddig benevezett csapatok listáját pedig folyamatosan frissítjük. 

Az idén is szeretettel várunk Mindenkit, legyen az játékos, csapat, néző, szurkoló vagy egyszerűen csak a foci megszállottja. Az idén is készülünk sok újdonsággal, melyet folyamatosan fogunk nyilvánosságra hozni.

Várjuk Magyarország egyik legnépszerűbb és legszínvonalasabb teremtornájára a csapatok jelentkezését, a nevezési határidő december 10. !!!

Read more

Tutti Gelati XVI. Real Team Kupa különdíjasai

Legsportszerűbb csapat: Mezei-Vill FC (Berettyóújfalu)
Legjobb kapus: Tajti Bence (Aramis SE-Mad Dogs)
Legjobb védőjátékos: Nagy Péter (Labonczfa-Szántó)
Legjobb mezőnyjátékos: Holman Dávid (Viktor Security)
Legtechnikásabb játékos: Vernes Richárd (Viktor Security)
Legtehetségesebb játékos: Varga Kevin (Real Team Talents)
Gólkirály: Vass Patrik (After) 9 gól

Read more

Tutti Gelati XVI. Real Team Kupa végeredménye1. helyezett: Viktor Security (Szolnok)

2. helyezett: Labonczfa-Szántó (Karcag)
3. helyezett: Aramis SE-Mad Dogs (Budaörs)
4. helyezett: After (Budapest)

Read more

Döntő

A Tutti Gelati XVI. Real Team kupa döntőjébe két jász-nagykun-szolnok megyei csapat, a 2004-ben győztes, 2013-ban pedig ezüstérmet szerző karcagi Labonczfa-Szántó és a korábbi háromszoros bajnok, címvédő szolnoki Viktor Security került. Pár perc tapogatózó játék után ritmust váltott a Viktor Security, és az agresszívabb letámadásának meg lett az eredménye, egy szerzett labda után végig vitt szép támadásból Gazdag Dániel révén megszerezték a vezetést. Próbálta felvenni ellenfele tempóját a karcagi együttes is, de gyakran csak szabálytalanul tudták megállítani a "Viktoros" rohamokat. Egy ilyen szabadrúgás alkalmával Sós Márk bombázott a hosszú alsó sarokba, megduplázva csapata előnyét. A 2-0-ás félidei állást követően a második játékrész elején is egy szabadrúgásból tudta növelni az előnyét a szolnoki gárda, Holman Dávid okosan az ellenfél kapusának lábai között helyezett a hálóba. Már eldőlni látszott a mérkőzés, amikor Kádár Gusztáv révén szépített a Labonczfa-Szántó, némi esély felcsillant a karcagiak előtt. Ezt a reményt oszlatta el Beliczky Gergő, aki bállította a 4-1-es végeredményt. A Tutti Gelati XVI. Real Team kupa győztese a Viktor Security!

Read more