November 29.-től már tudjuk fogadni a nevezéseket az idei megmérettetésre, nem kell mást tenni, csak letölteni a nevezési lapot és kitöltve elküldeni részünkre. Várjuk régi és új csapatok jelentkezését egyaránt, az eddig benevezett csapatok listáját pedig folyamatosan frissítjük. 

Az idén is szeretettel várunk Mindenkit, legyen az játékos, csapat, néző, szurkoló vagy egyszerűen csak a foci megszállottja. Az idén is készülünk sok újdonsággal, melyet folyamatosan fogunk nyilvánosságra hozni.

Várjuk Magyarország egyik legnépszerűbb és legszínvonalasabb teremtornájára a csapatok jelentkezését, a nevezési határidő december 10. !!!
A hagyományoknak megfelelően az idén is megrendezésre kerül Magyarország egyik legrangosabb kispályás labdarúgó eseménye, a XVII. Real Team Kupa a már jól megszokott időpontban, az év végén Debrecenben. A versenykiírás már letölthető!
1.helyezett: After (Budapest)
2.helyezett: Aramis SE-Mad Dogs (Budaörs)
3.helyezett: Mezei-Vill-Jen-Zo Sport (Berettyóújfalu)
4.helyezett: Labonczfa-Szántó (Karcag)
Legsportszerűbb csapat: Hedge Hair-Amazon (Debrecen)
Legjobb kapus: Jova Levente (After)
Legjobb védőjátékos: Vági András (After)
Legjobb mezőnyjátékos: Trencsényi János (Mezei-Vill-Jen-Zo Sport)
Legtechnikásabb játékos: Vass Patrik (After)
Legtehetségesebb játékos: Tóth Attila (Agroroll-Szertár Sportbolt)
Gólkirály: Büki Baltazár (Aramis SE-Mad Dogs) 7 gól
A Tutti Gelati XVII. Real Team kupa győztese az AFTER (Budapest) csapata !!!
Az egyenes kieséses szakaszban mutatott teljesítmények alapján a két legkiegyensúlyozottabban teljesítő csapat, az After és az Aramis SE-Mad Dogs jutott el a fináléig. Az első félidő elején puhatolozó játék folyt, mind a két együttes kereste a rést az ellenfél védekezésén. Az első félidő közepétől az After fokozatosan átvette az irányítást, élesebbnek és koncentráltabbnak mutatkoztak ellenfelüknél. Mind a két kapu előtt adódtak lehetőségek, de a két kapuban Jova Levente és Tajti Bence magabiztosan védett. A második félidőben a fővárosi csapat egyre több párharcot nyert meg, a budaörsiek nem tudták a torna korábbi szakaszában látott veszélyes támadójátékukat produkálni. A második játékrész középen Vági András megindulása során három Aramis SE-Mad Dogs játékost is kicselezett, de pontatlanul kapta vissza azt a kényszerítőt, amivel már csak az üres kapuval állt volna szemben. A 28. percben azonban megszületett a vezető találat, ami végül a tornagyőzelmet is eredményezte, ekkor Talabér Attila nagy erővel lőtte ki a bal alsó sarkot. A hátralevő időben a budaörsi futsalosok mindent megpróbáltak a hosszabbítás kiharcolásáért, még vészkapussal is támadtak 6 az 5 ellen, de nem tudtak kiegyenlíteni. Az After gárdája a döntőben elért 1-0-ás győzelmével megnyerte a Tutti Gelati XVII. Real Team kupát!
A Mezei-Vil-Jen-Zo Sport lett a bronzérmes! A mai nap kiegyenlített erőviszonyaira jellemző, hogy az ötödik mérkőzés volt, ami nem dőlt el rendes játékidőben. A hosszabbításból is már csak 1 másodperc volt hátra a Mezei-Vill-Jen-Zo Sport- Labonczfa-Szántó meccsen, amikor Siska Gergő villanásával  belőtte az aranygólt, ami a berettyóújfaluiak harmadik helyét eredményezte.
Az Aramis SE-Mad Dogs mérkőzik meg az Afterrel a XVII. Tutti Gelati Real Team kupáért! Sokáig 0-0-ra állt a két futsalos csapat csatája, kézzel fogható volt a feszültség, mindenki tisztában volt vele, hogy egy gól eldöntheti a mérkőzést. A döntőt érő gólt végül Bognár Bence, az Aramis SE-Mad Dogs játékosa rúgta a Mezei-Vill-Jen-Zo hálójába. A budaörsiek a döntőben az Afterrel fognak összecsapni, míg a berettyóújfaluiak a Labonczfa-Szántóval ütköznek meg a bronzmérkőzésen.
Büntetőkkel döntőben az After! A rendes játékidőben 1-1-re végzett egymással az After és a Labonczfa-Szántó csapata. Miután a hosszabításban sem született gól, a 7m-es rúgásokra maradt a döntés. A fővárosiak közül Vass Patrik és Fülöp Noel is betalált, míg csapattársuk Jova Levente mind a két karcagi próbálkozást hárította. Az After együttese várja ellenfelét a döntőben, amelybe az Aramis SE-Mad Dogs, vagy a Mezei-Vill-Jen-Zo Sport kerülhet.
A Mezei-Vill-Jen-Zo is csatlakozott az elődöntős csapatokhoz! Kiváló mérkőzést játszott a berettyóújfalui futsal csapat és a Mates Team, melyen a Mezei-Vill-Jen-Zo 3-2-re győzedelmeskedett fővárosi ellenefelével szemben. Ezzel kialakult az alsó ági elődöntő is, igazi futsalos derbin az Aramis SE-Mad Dogs és Mezei-Vill-Jen-Zo Sport méri össze az erejét.
1. oldal / 49