1.helyezett: After (Budapest)
2.helyezett: Aramis SE-Mad Dogs (Budaörs)
3.helyezett: Mezei-Vill-Jen-Zo Sport (Berettyóújfalu)
4.helyezett: Labonczfa-Szántó (Karcag)
Legsportszerűbb csapat: Hedge Hair-Amazon (Debrecen)
Legjobb kapus: Jova Levente (After)
Legjobb védőjátékos: Vági András (After)
Legjobb mezőnyjátékos: Trencsényi János (Mezei-Vill-Jen-Zo Sport)
Legtechnikásabb játékos: Vass Patrik (After)
Legtehetségesebb játékos: Tóth Attila (Agroroll-Szertár Sportbolt)
Gólkirály: Büki Baltazár (Aramis SE-Mad Dogs) 7 gól
A Tutti Gelati XVII. Real Team kupa győztese az AFTER (Budapest) csapata !!!
Az egyenes kieséses szakaszban mutatott teljesítmények alapján a két legkiegyensúlyozottabban teljesítő csapat, az After és az Aramis SE-Mad Dogs jutott el a fináléig. Az első félidő elején puhatolozó játék folyt, mind a két együttes kereste a rést az ellenfél védekezésén. Az első félidő közepétől az After fokozatosan átvette az irányítást, élesebbnek és koncentráltabbnak mutatkoztak ellenfelüknél. Mind a két kapu előtt adódtak lehetőségek, de a két kapuban Jova Levente és Tajti Bence magabiztosan védett. A második félidőben a fővárosi csapat egyre több párharcot nyert meg, a budaörsiek nem tudták a torna korábbi szakaszában látott veszélyes támadójátékukat produkálni. A második játékrész középen Vági András megindulása során három Aramis SE-Mad Dogs játékost is kicselezett, de pontatlanul kapta vissza azt a kényszerítőt, amivel már csak az üres kapuval állt volna szemben. A 28. percben azonban megszületett a vezető találat, ami végül a tornagyőzelmet is eredményezte, ekkor Talabér Attila nagy erővel lőtte ki a bal alsó sarkot. A hátralevő időben a budaörsi futsalosok mindent megpróbáltak a hosszabbítás kiharcolásáért, még vészkapussal is támadtak 6 az 5 ellen, de nem tudtak kiegyenlíteni. Az After gárdája a döntőben elért 1-0-ás győzelmével megnyerte a Tutti Gelati XVII. Real Team kupát!
A Mezei-Vil-Jen-Zo Sport lett a bronzérmes! A mai nap kiegyenlített erőviszonyaira jellemző, hogy az ötödik mérkőzés volt, ami nem dőlt el rendes játékidőben. A hosszabbításból is már csak 1 másodperc volt hátra a Mezei-Vill-Jen-Zo Sport- Labonczfa-Szántó meccsen, amikor Siska Gergő villanásával  belőtte az aranygólt, ami a berettyóújfaluiak harmadik helyét eredményezte.
Az Aramis SE-Mad Dogs mérkőzik meg az Afterrel a XVII. Tutti Gelati Real Team kupáért! Sokáig 0-0-ra állt a két futsalos csapat csatája, kézzel fogható volt a feszültség, mindenki tisztában volt vele, hogy egy gól eldöntheti a mérkőzést. A döntőt érő gólt végül Bognár Bence, az Aramis SE-Mad Dogs játékosa rúgta a Mezei-Vill-Jen-Zo hálójába. A budaörsiek a döntőben az Afterrel fognak összecsapni, míg a berettyóújfaluiak a Labonczfa-Szántóval ütköznek meg a bronzmérkőzésen.
Büntetőkkel döntőben az After! A rendes játékidőben 1-1-re végzett egymással az After és a Labonczfa-Szántó csapata. Miután a hosszabításban sem született gól, a 7m-es rúgásokra maradt a döntés. A fővárosiak közül Vass Patrik és Fülöp Noel is betalált, míg csapattársuk Jova Levente mind a két karcagi próbálkozást hárította. Az After együttese várja ellenfelét a döntőben, amelybe az Aramis SE-Mad Dogs, vagy a Mezei-Vill-Jen-Zo Sport kerülhet.
A Mezei-Vill-Jen-Zo is csatlakozott az elődöntős csapatokhoz! Kiváló mérkőzést játszott a berettyóújfalui futsal csapat és a Mates Team, melyen a Mezei-Vill-Jen-Zo 3-2-re győzedelmeskedett fővárosi ellenefelével szemben. Ezzel kialakult az alsó ági elődöntő is, igazi futsalos derbin az Aramis SE-Mad Dogs és Mezei-Vill-Jen-Zo Sport méri össze az erejét.
Hengerelt az Aramis SE-Mad Dogs gárdája! Erőtől duzzadó játékkal rukkolt ki az Aramis SE-Mad Dogs csapata, esélyt sem adtak ellenfelüknek az MB-Kandalló-Kratkinak. A 6-1-es végeredménnyel záruló negyeddöntő után  a budaörsi futsalosok várják ellenfelüket a Mezei-Vill-Jen-Zo Sport - Mates Team párharc győztesét.
A Labonczfa-Szántó lesz az After ellenfele az elődöntőben! Ismét elővette szervezett védekezését a tavalyi második helyezett karcagi együttes, hiszen alig engedtek gólhelyzetet ellenfelüknek, a Karmacsi Autó-GBB-nek. Irhás Ignácék pedig elöl lecspatak a kínálkozó lehetőségekre és 3-0-ra megnyerték a negyeddöntőt. Az After - Labonczfa-Szántó elődöntő komoly ütközetnek ígérkezik.
1. oldal / 49